Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Huurwoningen Elisabeth

De moderne huurappartementen van Surplus in Locatie Elisabeth bevinden zich dichtbij het levendige centrum van Breda, waar altijd iets te beleven valt. In uw woongebouw is het heerlijk rustig wonen. Met goed weer kunt u lekker in de aangename, grote tuin van de locatie zitten. De Boulevard, voorzien van onder andere een restaurant, winkel en kapsalon, brengt u overal in het gebouw, zodat u ook wanneer het regent een wandeling kan maken, of lekker in een zitje kan genieten van de levendige sfeer.

Bij locatie Elisabeth hebben we twee gebouwen met huurappartementen, Haagstate en Tolbrugstate. Beide appartementencomplexen beschikken over diverse appartementen, met verschillende groottes en prijzen.

U kunt de huurappartementen huren met of zonder zorgindicatie vanuit de WLZ. Uiteraard kan er in de appartementen (thuis)zorg worden geleverd.

Bent u benieuwd geworden? Kijk dan voor meer informatie op www.elisabethwonen.nl
U kunt ook een afspraak met ons maken. Tijdens deze afspraak kijken we naar uw woonwensen en de mogelijkheden daarin. U bereikt ons door te bellen naar (076) 208 16 12 of een e-mail te sturen naar wonen@surplus.nl.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

* Verplicht in te vullen