Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Woonzorglocaties

woonzorglocaties

Surplus kent verschillende vormen van woonzorg, verdeeld over 13 woonzorglocaties:

Kleinschalig wonen

In gezellige en kleinschalige woongroepen bieden wij zorg aan cliënten met dementie. Ook zijn er woongroepen met cliënten met gedragsstoornissen en woongroepen met cliënten met lichamelijke problemen. Cliënten hebben een eigen slaapkamer en maken gebruik van een gezamenlijke woonkamer. Herkenbare en vertrouwde omgeving. U bepaalt uiteraard zelf hoe u uw slaapkamer of appartement inricht. Met uw eigen meubilair en persoonlijke bezittingen. Ook de afdeling waar u verblijft is zo huiselijk en gezellig mogelijk in gericht. Huiselijkheid betekent ook zoveel mogelijk vertrouwde gezichten en dus zo weinig mogelijk wisselingen in verzorgenden en andere disciplines.

Zorgappartementen

De zorgappartementen bevinden zich in de woonzorgcentra van Surplus. U woont zelfstandig en maakt uw eigen keuzes en tegelijkertijd ontvangt u passende zorg en ondersteuning, zoals bijvoorbeeld persoonsalarmering. De appartementen beschikken over eigen voorzieningen zoals een (open) keuken en badkamer.

Voor zorg in de zorgappartementen en kleinschalige woongroepen van Surplus Zorg bent u verzekerd via de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Wel dient u een eigen bijdrage te betalen. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Kijk voor meer informatie op www.hetcak.nl.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

* Verplicht in te vullen