Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Vrijwilligerswerk

Vrijwillig medewerker bij Surplus

Vind je het leuk je te ontwikkelen én iets goeds te doen voor een ander? Heb je een goed idee voor je buurt? Wil je iets bijdragen aan de samenleving? Geef je dan op als vrijwillig medewerker. Surplus heeft een groot werkgebied, waardoor er veel mogelijkheden zijn in vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld:

  • ondersteunend of uitvoerend werk bij activiteiten voor kinderen, jongeren, gezinnen of ouderen, individueel of in groepsverband;
  • als voorlezer of coördinator bij de VoorleesExpress;
  • als gastvrouw of gastheer in één van de Pluspunten voor de wijk;
  • als budgetcoach of sociaal raadslid bij informele zorg;
  • als vrijwillig medewerker op één van onze zorgboerderijen;
  • als maaltijdrijder bij Menu Surplus;
  • en nog veel meer…!

Als vrijwillig medewerker krijg je de kans om iets toe te voegen aan de huidige Zorg en Welzijn: je bent de kers op de taart voor de cliënten! Bij Surplus werken zo’n 3000 vrijwillig medewerkers, naast de 3000 betaalde medewerkers! Ondanks dit aantal, blijft de vraag naar vrijwillig medewerkers groot.

Aanmelden als vrijwillig medewerker

Wil jij je aanmelden als vrijwillig medewerker bij Surplus? Stuur dan een e-mail naar: vrijwilliger@surplus.nl. Vermeld in de e-mail je woonplaats, eventuele voorkeur voor wijk en het soort vrijwilligerswerk.

Bekijk hier wat er allemaal voor jou geregeld is als vrijwillig medewerker bij Surplus.

Vrijwilligerswerk in je gemeente

Wil je graag vrijwilligerswerk doen in jouw gemeente? Of heb je een vrijwillig medewerker nodig? Dan kun je terecht bij de verschillende vrijwilligerscentrales die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Iets goed doen, doet je goed!

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

* Verplicht in te vullen