Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Informatie voor verwijzers

Logo Aanmeldportaal

Als verwijzer bent u een belangrijke schakel tussen de cliënt en de behandelaar. Samen zijn we verantwoordelijk voor de gezondheid en het welbevinden van de cliënt.

Het AanmeldPortaal is een samenwerking van de zorgorganisaties Avoord, De Riethorst Stromenland, Surplus, Thebe en Volckaert. Zij hebben de krachten gebundeld in het belang van de spoedzorg aan kwetsbare ouderen. Het portaal is een zorgloket voor huisartsen/huisartsenposten en spoedeisende hulpartsen.  Met het AanmeldPortaal ontstaat een zorgloket voor de huisarts en de artsen van de spoedeisende hulp waar zij 24 uur per dag met vragen terecht kunnen middels de consultatie functie.

Klik hier voor de link naar het Aanmeldportaal.


Verwijshulp

Via de website Verwijshulp.nl is direct inzichtelijk waar in de regio beschikbare capaciteit is, zodat u direct contact op kunt nemen met de aanbieder die een plaats beschikbaar heeft. 

Welzijn

Bent u verwijzer en heeft een vraag of wilt u advies op gebied van welzijn voor een cliënt? Bijvoorbeeld eenzaamheid, financiële problemen, huiselijk geweld, opvoeding, verslaving of maatschappelijk werk? Neem dan contact op met de klantenservice van Surplus.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

* Verplicht in te vullen