Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Kind en ouders

Voorleesexpress

Zoek je ondersteuning bij de opvoeding of ontwikkeling van je kind of heb je vragen? Bij Surplus zijn er een aantal mogelijkheden om je hierbij te helpen. Soms verloopt een dienst via een doorverwijzer. Kijk voor meer informatie bij de diverse onderwerpen.

VoorleesExpress

Werk je met kinderen die in een taalarme omgeving opgroeien? Voorlezen is gezellig en helpt kinderen bij de taalontwikkeling. De VoorleesExpress van Surplus richt zich op gezinnen van 4 tot en met 6 jaar. We koppelen gezinnen aan vrijwilligers die gedurende 20 weken thuis komen voorlezen. Kijk voor meer informatie op de website van de VoorleesExpress: www.voorleesexpress.nl

Spel Thuis Breda en Spel aan Huis Etten-Leur

Wil jij graag leuk en educatief met je dreumes, peuter of kleuter spelen? Door samen te spelen kun jij je kind stimuleren om zich goed te ontwikkelen, thuis, op de voorschool en (later) op school. Wil je daarbij graag ondersteuning? Bij Spel Thuis komt een spelbegeleidster thuis met leuk en leerzaam speelmateriaal. Spel Thuis is er voor gezinnen met kinderen vanaf 16 maanden, peuters en kleuters.

Breda

Om gebruik te maken van VVE spel thuis (peuter) heb je in Breda een doorverwijzing nodig van de Pedagogisch medewerker van de voorschool waarop jouw peuter zit. Om gebruik te maken van Dreumes Spel Thuis heb je een doorverwijzing nodig van de jeugdverpleegkundige van Careyn. Je vindt deze jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau. Voor meer informatie over Spel Thuis Breda neem je contact met Stella Nauta, 06 5342913, stella.nauta@surplus.nl.

Etten-Leur

Kinderen kunnen aangemeld worden voor Spel aan Huis via de pedagogisch medewerker van de voorschool, het consultatiebureau, CJG of GGD. Voor meer informatie voor Spel aan Huis Etten-Leur neem je contact op met Nicole van Gennip, 06-20508530, nicole.vangennip@surplus.nl.

Brakkenfestival Breda

Zoek je nog activiteiten of educatief programma waar je kind aan kan deelnemen in de zomervakantie? In Breda is elke eerste week in de zomervakantie een het Brakkenfestival: een groot evenement voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Kijk voor meer informatie op www.brakkenfestival.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

* Verplicht in te vullen