Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Buurtbemiddeling

buurtbemiddeling

We leven in bijzondere tijden door de maatregelen rondom corona.Wil je weten wat je kunt doen als je burenoverlast ervaart? Of wanneer je buurtbemiddeling in kunt schakelen? Lees het nieuwsbericht: “Vier tips bij burenoverlast en buurtbemiddeling tijdens coronamaatregelen.

Overhangende takken, harde muziek, pesterijen, overlast van kinderen, dieren of auto’s? Kleine ergernissen kunnen leiden tot fikse burenruzies. En dat is jammer. Want een buurt waarin mensen goed met elkaar kunnen opschieten is veiliger en een stuk gezelliger.
Goed getrainde vrijwillige bemiddelaars maken samen met alle betrokkenen de onenigheid of ruzie bespreekbaar. Ze geven geen oordeel, maar helpen om een oplossing te bedenken waarmee alle partijen goed kunnen leven. Buurtbemiddeling is gratis en voor iedereen beschikbaar.

Ervaar je overlast van je buren of andere bewoners in je wijk? Aarzel niet en neem contact op met de coördinator buurtbemiddeling!

Altena

Telefoon: 0162 74 86 00
Email:bbaltena@surplus.nl

Geertruidenberg en Oosterhout

Telefoon: 0162 74 86 00
Email: bboost@surplus.nl

Meer informatie over buurtbemiddeling?

Bekijk onze informatiefilm

Disclaimer
Conflicten met familieleden, problemen met instanties en conflicten waarbij sprake is van agressie, alcohol en/of drugs komen niet in aanmerking voor Buurtbemiddeling. Beide buren moeten bereid zijn om met elkaar in gesprek te gaan, er mag geen sprake zijn geweest van lichamelijk geweld en er mogen geen juridische procedures lopen tussen de betrokken partijen.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen