Activiteiten voor Senioren

Huiskameractiviteit

De Huiskamers zijn er voor ouderen van 55+ die zelfstandig wonen en het leuk vinden er wekelijks gezellig een dagje uit te zijn. Er is ruimte voor vijftien deelnemers. De activiteit wordt begeleid door vrijwilligers en een professional van Surplus. Een dag begint met een kopje koffie/thee met iets lekkers. Gezellig samen met elkaar kletsen en daarna iets leuks doen zoals een spelletje of een creatieve activiteit. ’s Middags wordt gezamenlijk een warme maaltijd gegeten en daarna is er weer een activiteit. Aanmelden kan door te bellen met Surplus Zundert, 076 – 597 22 00.

Zundert

Huiskamer `t Koutershof
Koutershof 4, Rijsbergen
Iedere maandag, 10.00 – 16.00 uur

Huiskamer Nonnekeshof
Nonnekeshof 5, Zundert
Iedere dinsdag, 9.30 – 15.30 uur

Huiskamer Wierenbos
Diepstraat 12, Wernhout
Iedere donderdag, 10.30 – 16.00 uur

Huiskamer Nonnekeshof
Nonnekeshof 5, Zundert
Iedere dinsdag, 9.30 – 15.30 uur

Huiskamer Achtmaal
Van Den Berghstraat 2A, Achtmaal
Iedere vrijdag, 10.30 – 16.00 uur

Meer bewegen voor ouderen

Bij het ouder worden is het belangrijk om lichamelijk en geestelijk fit te blijven. Door te bewegen blijf je lichamelijk, geestelijk en sociaal gezond! 

Zundert

Surplus organiseert in de gemeente Zundert  ‘Meer bewegen voor Ouderen (MBvO)’. Het doel is spieren en gewrichten soepel te houden, zo blijf je lichamelijk, geestelijk en sociaal gezond! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Loop binnen aan de Welborg 4, bel met Jessica Nouws of stuur een e-mail naar zundert@surplus.nl.

Halderberge, Etten-Leur en Moerdijk

Voor meer informatie in Halderberge, Etten-Leur en Moerdijk neemt u telefonisch contact op via 06 – 22 699 249 of stuur een e-mail naar zsvoorseniorenemh@gmail.com.

Oosterhout

Voor meer informatie over de zomerschool in Oosterhout bezoekt u de website www.zomerschooloosterhout.nl. Ook kunt u bellen met de receptie in Oosterhout: 0162 748600 of stuurt u een e-mail naar zomerschool@surplus.nl.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen