Activiteiten voor Senioren

Meer bewegen voor ouderen

Bij het ouder worden is het belangrijk om lichamelijk en geestelijk fit te blijven. Door te bewegen blijf je lichamelijk, geestelijk en sociaal gezond! 

Zundert

Surplus organiseert in de gemeente Zundert  ‘Meer bewegen voor Ouderen (MBvO)’. Het doel is spieren en gewrichten soepel te houden, zo blijf je lichamelijk, geestelijk en sociaal gezond! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Loop binnen aan de Welborg 4, bel met Jessica Nouws of stuur een e-mail naar zundert@surplus.nl.

Halderberge, Etten-Leur en Moerdijk

Voor meer informatie in Halderberge, Etten-Leur en Moerdijk neemt u telefonisch contact op via 06 – 22 699 249 of stuur een e-mail naar zsvoorseniorenemh@gmail.com.

Oosterhout

Voor meer informatie over de zomerschool in Oosterhout bezoekt u de website www.zomerschooloosterhout.nl. Ook kunt u bellen met de receptie in Oosterhout: 0162 748600 of stuurt u een e-mail naar zomerschool@surplus.nl.

Seniorenfitness

Daarnaast bieden wij Fitness / Seniorenfitness voor de oudere doelgroep. Op onze behandellocaties kunt u onder begeleiding van onze deskundige medewerkers bewegen voor de opbouw van de conditie, kracht en de mobiliteit. Wilt u meer informatie over Seniorenfitness, neem dan contact met ons op.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen