Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Visie en missie

Steeds meer mensen hebben behoefte aan zorg en welzijn en de beschikbare middelen worden steeds minder. Samen met de klant kijken we wat hij of zij nog zelf kan, eventueel met ondersteuning van zijn of haar sociaal netwerk. Surplus biedt voorzieningen aan iedereen die extra ondersteuning nodig heeft en als het noodzakelijk is, zetten we onze specialistische individuele voorzieningen in. Wij zijn er voor alle mensen in iedere fase van hun leven.

De meerwaarde van Surplus zit in ons complete aanbod onder één paraplu: zorg, welzijn en comfort. Dit brede aanbod maakt ons onvergelijkbaar in Brabant. Niet de onderdelen zijn uniek, maar juist de combinatie versterkt elkaar. Het streven naar meerwaarde blijft de inspiratie voor ons dagelijks handelen. Door als klantenpartner te vragen wat de klant wil, kennen we de klant steeds beter en weten we wat er speelt. Zo kunnen we samen met de klant een arrangement op maat samenstellen. We zien het als onze opdracht om klanten optimaal te adviseren, coachen en ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. We zorgen voor verbinding tussen klanten en hun sociale omgeving én binnen lokale netwerken. En dat alles vanuit onze kernwaarden; dichtbij, actief en persoonlijk. Dat is de plus van Surplus.

Bij Surplus werken ca. 3000 medewerkers en er zijn ruim 3000 vrijwillig medewerkers actief voor onze klanten. Met onze dienstverlening bereiken we bijna 1 miljoen inwoners in West – en Midden-Brabant. Surplus kiest er bewust voor om dichtbij de klant te staan. Dat doen we door lokaal gevestigd te zijn, door medewerkers aan te nemen uit de lokale gemeenschap en door actief te zijn bij lokale netwerken.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

* Verplicht in te vullen