Woonzorgcentrum Molenstaete

Molenstaete. Uniek wonen. Omgeven door groen. Molenstaete is een unieke woonplek midden in de ruim opgezette woonwijk Brabantpark in Breda en omvat in totaal 10 zorgwoningen en een woonvorm voor acht jongvolwassenen met een lichtverstandelijke beperking.

Verdeeld over 10 zorgwoningen in drie gebouwen biedt Molenstaete ruimte voor 60 bewoners met dementie, onder 24-uurs begeleiding. De zes bewoners van een woning vormen samen zo veel mogelijk een gewoon huishouden. Ook is er tijd voor ontspanning: samen de krant lezen, tv kijken of een spelletje spelen.

Familie, vrienden en vrijwilligers zijn welkom om aan deze activiteiten deel te nemen en sterker nog, hun inbreng is onmisbaar. Het uitgangspunt hierbij is dat de bewoners, binnen de eigen mogelijkheden en wensen, zo veel mogelijk het dagelijks leven leiden. Er is aandacht voor ieder individu, zodat elke bewoner een veilig en warm thuis ervaart en op een aangename wijze de dag doorbrengt. Elke bewoner heeft een eigen zit-slaapkamer en in iedere woning is een grote gezamenlijke huiskamer met keuken.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen