Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Mantelzorg

mantelzorg

Zorgt u voor een familielid, buur of goede vriend vanwege bijvoorbeeld ziekte, (lichamelijke) beperking, verslaving of psychische problemen? Doet u dit structureel, voor langere tijd en onbetaald? Dan bent u mantelzorger! We bieden verschillende vormen van mantelzorgondersteuning aan. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan diverse workshops, cursussen en andere activiteiten. Maar we bieden ook individuele ondersteuning. In sommige gevallen kan er een beroep gedaan worden op een vrijwilliger van Surplus die de zorg tijdelijk voor een deel kan over nemen. Hierdoor krijgt de mantelzorger even wat tijd om op te laden.

Wilt u meer informatie over mantelzorg en de mogelijkheden? Kijk per gemeente voor de contactgegevens:

Etten-Leur

Kom eens langs in het Steunpunt mantelzorg op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur op Valpoort 153 in Etten-Leur of maak telefonisch een afspraak via 076 501 91 07. Kijk voor uitgebreide informatie over mantelzorg en alle diensten op www.zorgvooreenanderetten-leur.nl

Geertruidenberg

Ons team mantelzorg is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur bereikbaar op 0162 74 86 00. Per e-mail zijn ze bereikbaar via mantelzorg.geertruidenberg@surplus.nl  

Halderberge

Het team is telefonisch de hele dag bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Per e-mail zijn ze bereikbaar viaĀ mantelzorg.halderberge@surplus.nl. Kijk voor uitgebreide informatie over mantelzorg en alle diensten op www.mantelzorghalderberge.nl.

Moerdijk

Bezoek de website mantelzorgmoerdijk.nl voor  meer informatie, advies, informatie, ondersteuning of activiteiten over mantelzorg in de gemeente Moerdijk.

Oosterhout

Ons team mantelzorg is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur bereikbaar op 0162 74 86 00. Per e-mail zijn ze bereikbaar via mantelzorg.oosterhout@surplus.nl. Op de website van Animo staat allerlei informatie voor mantelzorgers en Oosterhout. Op het youtube-kanaal van Animo staan talloze filmpjes, waarin vragen van mantelzorgers worden beantwoord.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

* Verplicht in te vullen