Merlinde

Bij Merlinde krijgt u zorg met persoonlijke aandacht. Merlinde is gevestigd in een prachtig pand nabij de binnenstad van Breda. We werken met een vast team (zorg, zorghulpen, voedingsassistenten, fysiotherapeut, gastvrouwen/heren) om samen met u aan uw herstel te werken en hebben daarbij aandacht voor uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Als u voldoende bent hersteld en aangesterkt zorgen wij ervoor dat uw overstap naar huis zo soepel mogelijk verloopt. Dit doen we door samen met u te kijken of er vervolgzorg nodig is. Indien nodig ondersteunen we u om dit te organiseren.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

U kunt bij ons terecht voor:

  • Kortdurend verblijf zoals een ELV-indicatie, respijtzorg, WMO
  • WLZ overbrugging
  • Particuliere zorg (u betaalt voor het verblijf en de zorg wordt vergoed vanuit de wijkverpleging)

Kamer

  • U verblijft op een éénpersoonskamer met een hoog/laag bed.
  • Hulpmiddelen, zoals een douchestoel, beugels in de douche en toilet zijn aanwezig. Het is ook mogelijk om een bed-papegaai aan te vragen.
  • U kunt gebruik maken van onze (gratis) wifi, tv, koelkast en kluisje

Faciliteiten

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten in het pand, zoals het zonnige binnen terras, de ontspanningsruimte, eetruimte en oefenruimte. Tegen betaling kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van een kapper, pedicure, manicure en(sport)massage. Ook ontvangt dagelijks een ontbijt, lunch en diner vanuit Menu Surplus. Deze maaltijden worden in de centrale keuken met aandacht bereid en door ons uitgeserveerd op de locatie. 

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen