Dagbesteding

dagbesteding

Ontmoetingsplekken

Wilt u andere mensen ontmoeten, deelnemen aan een leuk initiatief in de buurt of zelf een activiteit opzetten? Je bent van harte welkom bij onze ontmoetingsplekken, zoals de huizen van de wijk, activiteitencentra, huiskamers of pluspunten. Op elke ontmoetingsplek zijn verschillende activiteiten: van biljart en handwerken tot spelletjes, samen eten en sportief bewegen. Iedereen is van harte welkom! Dus loop eens binnen en informeer naar de mogelijkheden. Bezoek de pagina ontmoetingsplekken voor een locatie in jouw buurt.

Dagverzorging en dagbehandeling

U woont zelfstandig en voelt u daar heel goed bij. Maar u heeft eigenlijk iets meer ondersteuning nodig. Dagverzorging of dagbehandeling kunnen dan een uitkomst zijn. U komt dan een aantal dagen per week samen met andere ouderen in een plezierige en ontspannen sfeer. U kunt meedoen aan activiteiten zoals koken, samen eten, ontspannen en bewegen. U ontvangt professionele begeleiding en/of verzorging in een plezierige en ontspannen sfeer. Bij dagbehandeling vinden behalve activiteiten ook behandelingen plaats, zoals fysiotherapie, logopedie en ergotherapie.

Dagverzorging en dagbehandeling worden vergoed, hiervoor heeft u een zorgindicatie nodig. Het kan zijn dat u een eigen bijdrage moet betalen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen