Stand van zaken

Dashboard Surplus
Alle onderdelen van Surplus hebben te maken met de gevolgen van het coronavirus. Bekijk het corona dashboard voor een actuele overzicht van de besmettingen binnen Surplus.

Woonzorgcentra
Woonzorgcentra hanteren een versoepeling van de bezoekersregeling. De bezoekersregeling kan per locatie verschillen. Medewerkers van het woonzorgcentrum informeren u hier over. Als er sprake is van een besmetting met het coronavirus, worden – naast de gebruikelijke hygiëne maatregelen, extra voorzorgsmaatregelen getroffen om onze cliënten en medewerkers te beschermen.

Thuiszorg en eerstelijnszorg

Ook in de thuiszorg kunnen we de zorg blijven bieden die nodig is voor cliënten. Als er een vermoeden is dat een cliënt besmet is met het coronavirus, wordt deze getest. Uit voorzorg worden de zorg dan al gegeven met beschermende maatregelen als een mondkapje en handschoenen. Op het moment dat iemand daadwerkelijk besmet blijkt, worden zelfs nog striktere maatregelen genomen.

Eerstelijnsbehandelingen (zorg aan zelfstandig wonende cliënten door bijvoorbeeld fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist of diëtist) gaan door als het kan of noodzakelijk is. Soms is dit in de vorm van een telefonisch consult of via beeldbellen.

Welzijn

Het is toegestaan voor onder andere de dagopvang en dagbesteding om met passende maatregelen, mensen te ontvangen. Welzijnslocaties van Surplus maakten een plan van aanpak om bezoekers op een verantwoorde en veilige manier te kunnen ontvangen.

Onderstaande locaties zijn geopend:
– Surplus welzijn Terheijden
– De dagverzorging ‘Net even wat anders’ dagverzorging in Oosterhout
– Dagopvang Zevenbergen
– Dagverzorging Nonnekeshof
– Activiteitencentrum De Bunthoef
– Activiteitencentrum De Slotjes
– Activiteitencentrum Dommelbergen
– Het kantoor in Oudenbosch
– De huiskamer en het Punt in Hoeven
– Huiskamer de Ganshoek
– Zorgboerderij de Meeshoeve

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen