Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Richtlijnen voor bezoekers

Woonzorgcentra
De woonzorgcentra zijn gedeeltelijk geopend voor bezoek. Medewerkers van het woonzorgcentrum informeren u over de mogelijkheden.

Bij binnenkomst worden er controlevragen gesteld over uw gezondheid in relatie tot het coronavirus. Zoals de vraag of u koorts of verkoudheidsklachten heeft. Ook wordt aan u de vraag gesteld of u in een gebied bent geweest met reisadvies code oranje. Is dit het geval, dan is het voor bezoek niet toegestaan om de locatie te betreden. Meer hierover is te lezen in dit nieuwsbericht.

Leveranciers
Uit voorzorg zal Surplus werkzaamheden van leveranciers op onze locaties die niet noodzakelijk zijn tot nader order uitstellen. Werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor de continuïteit van de zorgverlening gaan wel door. Uiteraard geldt ook voor leveranciers als ze last hebben van klachten van verkoudheid dat ze de locaties niet mogen bezoeken. Ook wordt minimaal 1,5 meter afstand gehouden tussen personen.

Bijeenkomsten 

In situaties waarin fysieke overleggen en/of bijeenkomsten de voorkeur hebben, is dit mogelijk binnen de volgende richtlijnen:

  • 1,5 meter afstand houden
  • De groepen zijn niet groter dan 30 personen
  • Deelnemers met geringe klachten blijven thuis
  • Houd rekening met de beperkte capaciteit van overlegruimtes. In overlegruimtes worden niet meer stoelen geplaatst dan op basis van de richtlijn past.
  • Houd rekening met de toegang tot de ruimte, looproutes en gebruik van voorzieningen als pantry en toilet.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen over de maatregelen die genomen worden of over de communicatie hierover? Laat het ons weten! Dit kan via communicatie@surplus.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

* Verplicht in te vullen