Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Vervoer

Bent u minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor te vaak thuisblijven? In Halderberge en Oosterhout kunt u gebruikmaken van een vervoerservice.

Plusbus Halderberge

Woont u in de gemeente Halderberge en wilt u graag een bezoek brengen aan familie, de huisarts, de Huiskamer of gaan winkelen? Dan kunt u daarvoor de Plusbus bellen. De Plusbus heeft een liftinstallatie en is dus ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De Plusbus haalt u thuis op. Neem voor meer informatie over de tijden, en kosten contact op met het kantoor van Surplus: 0165 31 31 00.

ANWB AutoMaatje Oosterhout

Woont u in Oosterhout en zijn de gebruikelijke vervoersmogelijkheden niet voldoende en heeft u vervoer nodig? Neem dan (minimaal twee dagen van te voren) contact op met ANWB AutoMaatje Oosterhout, tel. 0162 471 115.

AutoMaatje wordt mogelijk gemaakt door de inzet van een team van vrijwillige chauffeurs. Zij zetten hun vrije tijd en auto graag in om stadsgenoten naar de gewenste plaats van bestemming te brengen. Dat kan zowel lokaal als interlokaal. Er is veel mogelijk!

Vervoer aanbieden
Houdt u van autorijden? Doet u graag iets voor een ander? Combineert u dit dan door u als vrijwillig chauffeur aan te melden. Meld u dan aan als chaffeur AutoMaatje Oosterhout. Lees op de website van oosterhoutvoorelkaar de voorwaarden of kom langs tijdens de openingstijden.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

* Verplicht in te vullen