Thuiszorg

thuiszorg

U woont zelfstandig thuis maar u merkt dat de dagelijkse handelingen (tijdelijk) niet meer zo gemakkelijk gaan. Het is dan fijn om hulp te krijgen bij bijvoorbeeld het huishouden of bij het wassen en aankleden.

Surplus Zorg biedt deze ondersteuning bij u thuis, zodat u gewoon zelfstandig in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Wij kijken samen met u welke zorg of ondersteuning het beste bij u past.

Verzorging en verpleging

Verzorging houdt in dat u hulp krijgt bij uw persoonlijke verzorging. Een medewerker van Surplus Zorg helpt u bijvoorbeeld bij het opstaan, het aan- en uitkleden of bij het wassen. Het kan zijn dat u ook (tijdelijk) verpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u net bent geopereerd. Een medewerker van Surplus Zorg kan dan hulp bieden bij bijvoorbeeld wondverzorging of bij het geven van injecties.

Wij vinden het belangrijk met kleine vaste teams te werken. Dat betekent dat u zo vaak mogelijk zorg ontvangt van vaste medewerkers. Altijd een bekend gezicht bij u thuis! Meer informatie over Thuiszorg? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via 076 208 22 00.

Volledig Pakket Thuis

Het kan zijn dat u ondanks de WLZ-indicatie toch thuis uw zorg wilt ontvangen. Bijvoorbeeld ter overbrugging naar het woonzorgcentrum of als alternatief omdat u bij nader inzien toch nog geen gebruik wil maken van uw indicatie en liever thuis blijft. Bij Surplus is het in sommige gevallen ook mogelijk om Volledig Pakket Thuis (VPT) aan te vragen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via 076 208 22 00.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen