Klussendienst / Repair café

Kun je kleine klusjes in en om het huis niet (meer) zelf doen? De klussendienst hangt graag je gordijnen op, repareert je lekkende kraan of sluit je apparatuur aan. We helpen bij kleine klussen.

Oosterhout

We zijn er ook voor ouderen en mensen met een beperking. Verbouwingen, schilderwerk, verhuizingen en structureel tuinonderhoud vallen niet onder onze dienst. We vragen een kleine vergoeding en zijn beschikbaar voor mensen met een smalle beurs. Receptie Surplus Oosterhout: 0162 – 74 86 00 of e-mail info-oost@surplus.nl.

Etten-Leur

Buur voor Buur(t) biedt hulp aan ouderen en mensen met een beperking in Etten-Leur, die moeten rondkomen van een klein inkomen.Een team van vrijwilligers staat klaar om mensen thuis te komen helpen, bijvoorbeeld met tuinonderhoud, een muurtje schilderen, een plank aan muur bevestigen, een lamp vervangen, et cetera. Voor de onkosten van het project Buur voor Buur(t) vragen we €5,- per uur. De vrijwilliger is maximaal 2 uur in te zetten per klus.

Hoe vraag ik meer informatie of hulp aan?
Telefoon: 076-50 164 50, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag kunt u via dit telefoonnummer een terugbelverzoek achterlaten. E-mail: buurvoorbuurt@surplus.nl. Of bezoek ons op maandag van 9.00 tot 12.00 uur, Kerkwerve 46 in Etten-Leur.

Zundert

Iedere zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur is er een Repair Café in Pluspunt Nonnekeshof. Vrijwilligers helpen bij de reparatie van kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed, fietsen en gebruiksvoorwerpen.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen