Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Fysiotherapie

Als bewegen niet meer zo soepel en vanzelfsprekend gaat, kan dat u flink belemmeren. Dagelijkse activiteiten kunnen een behoorlijke opgave worden. Het oplossen en leren omgaan met deze gezondheidsklachten is het specialisme van de fysiotherapeuten van Surplus. De fysiotherapeut zorgt ervoor dat u zo min mogelijk beperkt wordt in uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid.

Samen met u wordt het behandelplan opgesteld, onder meer op basis van uw conditie, uw mogelijkheden en uw wensen. Met adviezen en oefeningen kunt u leren om weer beter te bewegen, en leert u hoe u toekomstige klachten zoveel mogelijk kunt voorkomen.

Iedereen kan bij de fysiotherapie van Surplus terecht voor advies en behandeling. Indien het voor u niet mogelijk is één van de locaties te bezoeken, kan behandeling soms ook bij u thuis plaatsvinden.

Specialisaties:

Binnen de fysiotherapie kennen wij de volgende specialisaties en aandachtsgebieden:

  • Neurologische aandoeningen (CVA, beroerte, Parkinson),
  • Spier- en gewrichtsklachten
  • Herstel na operatie (bijv. knie- of heupoperatie)
  • Problemen met de vaten (oedeem, claudicatio)
  • Ademhalingsproblematiek (COPD, hyperventilatie, longaandoeningen)
  • Valproblematiek

Daarnaast bieden wij Fitness / Seniorenfitness voor de oudere doelgroep. Op onze behandellocaties kunt u onder begeleiding van onze deskundige medewerkers bewegen voor de opbouw van de conditie, kracht en de mobiliteit. Wilt u meer informatie over Seniorenfitness, neem dan contact met ons op.

Verwijzing en vergoeding

In de meeste gevallen heeft u voor fysiotherapie geen verwijzing nodig van uw huisarts. De kosten worden vergoed uit uw aanvullende verzekering. Alleen voor behandelingen bij een chronische aandoening is een verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig. U kunt zelf een afspraak maken met de fysiotherapeut van Surplus.

Wilt u meer informatie of contact opnemen, bel dan naar telefoonnummer 076 – 208 40 00.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

* Verplicht in te vullen